Trident op onze markt

Altijd al meer willen weten over onze prachtige houten zelfgebouwde St.Ayles Skiff? Kom dan naar de jaarmarkt in Wijk en Aalburg op zaterdag 17 juni! Enthousiaste leden van WZV Trident zijn daar aanwezig om alles te vertellen over de bouw van de boot, de techniek van het roeien en de activiteiten die met de skiff worden georganiseerd. Natuurlijk is de
boot daar ook aanwezig en van dichtbij te bewonderen.

Leerlingen van het Willem van Oranje College bouwden de boot al in 2019 en gaven het de naam Willem van Oranje. Pas geleden is de boot officieel overgedragen aan WZV Trident, maar er werd al volop gebruik van gemaakt. Wekelijkse trainingen, lange tochten, wedstrijden en nog veel meer.

We zijn nog op zoek naar nieuwe roeiers dus kom gerust langs onze kraam voor meer info of om je op te geven voor een proeftochtje. Hopelijk tot ziens op 17 juni op de jaarmarkt in Wijk en Aalburg!