Opening jaarmarkt om 10:00

Weten jullie wat nou leuk is: Brassband Oefening en Uitspanning komen om 10:00 onze markt openen. Jullie zijn er toch ook bij?

Oefening en Uitspanning is een springlevende vereniging uit Wijk en Aalburg met een rijke en lange traditie.
We onderscheiden ons met interessante concerten voor een breed publiek, zoals grachtenconcerten, filmconcerten en samenwerkingen met vermaarde solisten. Ook hebben we al mooie concertreizen mogen maken naar Vietnam en Roemenië.
Ook hebben wij onze eigen opleiding. De veelal jonge muzikanten leiden wij zelf op en zijn daarmee een belangrijke spil in het in standhouden van de amateurmuziek in de regio. Als onderdeel van deze opleiding hebben we een B-orkest en een C-orkest, waar leerlingen zo vroeg mogelijk leren om samen muziek te maken.
Tijdens de opening van de jaarmarkt zullen we voor u een leuk en gevarieerd programma ten gehore brengen.