Een nieuw gezicht op de jaarmarkt

Groene Aapjes is een webshop met een assortiment vol duurzame producten. Zo vind je er onder andere wasbare luiers, houten speelgoed, zwemartikelen, verzorgingsproducten, drinkflessen, lunchboxen en diverse producten voor een duurzaam huishouden. Tijdens onze zwangerschap werden wij ons bewust van de groeiende ecologische voetafdruk van ons gezin en wilde die beperken. Onze aandacht ging daarbij naar moderne en gebruiksvriendelijke wasbare luiers. Met deze webshop willen wij andere ouders inspireren om die te gebruiken en het stoffige imago ervan ontkrachten. Naast producten voor baby’s en kinderen zijn we inmiddels uitgegroeid tot een assortiment vol voor een duurzaam huishouden.

Naast de verkoop van producten biedt Groene Aapjes een gratis (online) consult aan om kennis te maken met de wasbare luier.

Wij zijn gevestigd in Rijswijk (NB) en hopen binnenkort een mooie showroom te openen, waar jullie al onze producten kunnen bekijken.