Jaarmarkt steunt goed doel

Jaarmarkt Wijk en Aalburg steunt vanaf dit jaar goede doelen. Dit jaar beginnen we met Stichting Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard.

Zij zetten zich in voor de honden en katten uit binnen- en buitenland.
Het zijn dieren die een zwervend bestaan hebben geleden of waar om wat voor reden dan ook afstand van wordt gedaan. De stichting doet haar uiterste best om voor deze dieren een nieuw en veilig thuis te bieden. Ook zet de stichting zich in voor je terugdringen van de zwerfkattenpopulatie.

Daarnaast is Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard een ideale en betrouwbare plek voor de opvang van uw hond, voor als u met vakantie gaat of als u een tijdelijke opvang voor uw hond nodig heeft.

Onlangs is gestart met de bouw van een nieuw pand. Dit is gezien de staat van het oude pand geen overbodige luxe!
De nieuwbouw zal volgens de meest recente richtlijnen rondom dierenwelzijn worden ingericht, waardoor de opvang van dieren in de regio Bommelerwaard nóg beter kan worden uitgevoerd.
Ze zijn al heel wat jaren aan het sparen voor de nieuwbouw en dachten vorig jaar een heel eind te zijn voor een nieuw pand, maar helaas kregen zij dit jaar een flinke domper. De prijzen van al het materiaal wat nodig is voor de bouw, rijzen de pan uit.

Wij, als stichting jaarmarkt, besluiten dus om de opbrengst van de jaarmarkt te schenken aan het asiel. Alle beetjes helpen. Helpen jullie mee? Ze zijn ook aanwezig op onze jaarmarkt.

Ze hebben onder andere een hele gave loterij met allerlei leuke prijzen. Met als hoofdprijs: het originele shirt van het Nederlands elftal, gesigneerd door: Frenkie de Jong

Zoeken jullie ze op? Ze staan met een kraam tegenover de kruitvat. U zou een leuke donatie kunnen doen, is vrijwilligerswerk wel wat voor u, of misschien wil u wel gastgezin worden.