Status Jaarmarkt Wijk en Aalburg 20 juni 2020

Beste mensen,

In deze onzekere tijd willen we jullie even op de hoogte stellen betreffende de jaarmarkt. Zoals bekend kunnen er tot 1 juni geen soortgelijke evenementen georganiseerd worden. Hoe het daarna gaat lopen weet nog niemand.

Afgelopen maand is de jaarmarkt in een stichting overgezet. Vooralsnog willen wij de jaarmarkt door laten gaan, met de hoop dat dit misschien wel een van de eerste evenementen zal zijn die mag plaatsvinden na de Corona crisis.

Echter is het wel zo dat wij alles al wel moeten gaan regelen en vastleggen met de daarbij behorende nodige verplichtingen. Om alles goed aan te vragen zullen we dus ook alle inschrijvingen in kaart moeten hebben voor de vergunningen.

Bij niet doorgaan van de jaarmarkt: Voor degene die ingeschreven hebben, of dit gaan doen, en betaald hebben blijft de reservering staan voor 2021. Zoals je zult begrijpen zijn en worden er, ook bij het eventueel niet doorgaan, kosten gemaakt.

Daarom een verzoek aan iedereen die nog niet heeft ingeschreven, dit toch te doen, om zo een plaats te reserveren voor de jaarmarkt. Wij willen natuurlijk een zo gevarieerd mogelijk aanbod hebben. Vaak moeten wij nieuwe inschrijvingen teleurstellen, omdat wij deze branches al op de markt hebben staan. Daarom is het wel belangrijk dat jullie je plaats gereserveerd hebben, zodat er straks niet iemand anders deze heeft gekregen. Zo willen we teleurstellingen voorkomen.

Tussenstand inschrijvingen:

* Warenmarkt 40 kramen en 120 meter aan grondplaatsen
* Rommelmarkt hebben we 35 kramen en diverse grondplaatsen.

Op de website staat een lijst met inschrijvingen, die bevestigd en betaald zijn, deze hebben zich dan ook verzekerd van een plaats op de Jaarmarkt Wijk en Aalburg op 20 juni 2020. Als je je al ingeschreven hebt: check even of je erbij staat en laat het ons weten als dat niet klopt. Hier en daar zijn er wat problemen geweest met de mail en website.

Houd moed in deze moeilijke periode en wij hopen dat we elkaar op de jaarmarkt weer kunnen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Stichting Jaarmarkt Wijk en Aalburg